OBLIKOVANJE TISKOVIN | PRIPRAVA NA TISK IN TISK | RETUŠA IN SKENIRANJE | FOTOGRAFIJA | GRAFIČNA OPREMA DOGODKOV

{"dots":"false","arrows":"false","effect":"fade"}
OBLIKOVANJE
Z grafičnim oblikovanjem ustvarjamo nove vizualne identitete ali pa nudimo podporo obstoječim. Lahko nas obiščete z jasno izdelanim načrtom ali pa vam ga po ogrodju vaših želja in potreb pomagamo izdelati. Vemo, da ima grafična podoba prvi in najmočnejši vpliv na stranko, zato vam ponujamo profesionalne in celovite grafične rešitve. Le te so oblikovanje z veliko mero kreativnosti in podprte s tehničnim znanjem, ki je rezultat večletnih izkušenj na tem področju.
Learn More
{"dots":"false","arrows":"false","effect":"slide"}
GRAFIČNA OPREMA DOGODKOV
Dostikrat se pri organizaciji dogodkov pojavi potreba po enotni grafični podobi. To je osnovni element oziroma orodje komunikacije z ciljno publiko, zato ji posvečamo veliko pozornost, tako z vsebinskega, kot tudi oblikovalskega vidika. Ponujamo vam oblikovanje in izdelavo vseh potrebnih elementov, od vabil, vstopnic, plakatov, oglasov, ki vabijo na dogodek, do označevalnih sistemov, katalogov ali priponk z imeni udeležencev.
Learn More
{"dots":"false","arrows":"false","effect":"fade"}
OBLIKOVANJE SPLETNIH STRANI
V današnjem času težko biti konkurenčen če te 'ni na spletu'. Spletne strani so postale vsakdanji vir informacij in enostaven medij za širjenje prepoznavnosti, kar je ključno za vsak posel. Lahko bi rekli, da je spletna stran temelj uspešne predstavitve vašega podjetja. Zato vam ponujamo izdelavo grafično dovršene spletne strani, ki bo vam v ponos in obiskovalcu v veselje.
Learn More
{"dots":"false","arrows":"false","effect":"fade"}
RETUŠA IN SKENIRANJE
Morda pa imate doma že fotografije, ki potrebujejo malo dodelave preden bodo primerne za uporabo. Ali pa imate stare fotografije, ki jih želite digitalizirati ali povečati. Nudimo vam skeniranje in retušo fotografij.
Learn More
{"dots":"false","arrows":"false","effect":"fade"}
FOTOGRAFIJA
Najbrž bi tržišču radi pokazali kaj ponujate: najsi gre za letak, oglas v časopisu ali lastni katalog. S fotografijo enostavno predstavite vašo storitev ali izdelke in podprete vašo grafično podobo. Tu vam mi priskočimo na pomoč. Ponudimo vam lahko studijsko fotografiranje produktov, 3D fotografiranje produktov, portretno fotografijo in fotografiranje ambientov. Prav tako nudimo različna tematska fotografiranja dogodkov in prireditev.
Learn More
{"dots":"false","arrows":"false","effect":"fade"}
PRIPRAVA ZA TISK IN TISK
Prišli smo do konca. Marljivi in zanesljivi tiskarji naših kooperantov bodo poskrbeli, da bodo naše zamisli uzrle luč sveta in stopile pred kupce. To ni lahka naloga. Začne se pri izbiri materialov, papirjev, nadaljuje pa s tiskom na sodobnih tiskarskih strojih in konča z natančno dodelavo pri knjigovezih.
Learn More